tisdag 3 juli 2007

Canal Digital lurar folk

För drygt 3 veckor sedan fick jag ett erbjudande via telefon om att förlänga mitt Canal Digital abonnemang (familjepaketet, utan Canal Plus kanalerna) med två år istället för sedvanliga ett år. Och det hela kom med en bonus, en månads gratis tv-tittande på sex Canal Plus kanaler. Sure thing! Canal Plus var längesedan jag tittade på.

Fick ett brev förra måndagen (25/6) om att jag skulle göra en kanalsökning för att ta del av de sex kanalerna jag hade blivit lovad. Sökte efter kanaler. Inga kanaler. Sökte en gång till på kvällen, inget. Gjorde även två sökningar under tisdagen och onsdagen. En under torsdagen. Jag kom fram till att detta kanske börjar gälla söndagen den siste juni. Sökte på söndagen, inget. Okej då måndag, ny arbetsvecka, men inga kanaler.

Ringde på kvällen till Canal Digital, erbjudandet om att få en månad gratis Canal Plus kanaler har upphört. Ändå har jag blivit lovad via telefon och fått papper på att jag ska få kanalerna. Snacka om att bli snuvad på konfekten, jag hade redan sett ut ett gäng filmer i tv-tablån som jag skulle sett men det blir det inget med. Nu sitter jag har med ett förlängt, vanligt, abonnemang på ett år utan Canal Plus.

Rövhål.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nääe. Fy vad dåligt! :(

andros sa...

Ett fall för Sverker Olofsson i Plus kanske :D

Me sa...

drabbades nog av samma kampanj, men nappade på att få en gratischeck för parabolinställning... Nu när jag istället verkligen behöver en ny box, då den gamla inte tar hand om signalerna på rätt sätt är det tok-torsk... Vilket jävla företag!!! Helt klart ett fall för Sverker!!!!

Anonym sa...

Inte bara det. De envisas med att ha löpande 1-års abonnemang.
Jag ringde för att säga upp mitt abonnemang i slutet av juni och fick svaret att det var för tidigt för att han skulle kunna avsluta det. Han hävdade att jag skulle få ett informationsbrev i god tid som skulle förvarna mig om att brytpunkten närmar sig.
Brevet kom aldrig och jag kan inte minnas att jag har fått ett sådant under alla år jag haft Canal Digital. Har diskuterat saken med vänner som har CD och ingen kan minnas att de har fått ett sådant brev. När jag nu blev orolig och ringde för att efterlysa brevet och om möjligt avsluta abonnemanget fick jag svaret att jag ringde tre dagar för sent!
Nu sitter jag fast med CD i ett år till...

/Micke

Anonym sa...

oh stackars dig

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Want it? http://riderx.info/members/Buy-Dostinex.aspx pair http://rc8forum.com/members/Buy-Zithromax.aspx etcan tribunals http://soundcloud.com/buy-nifedipine exclusivist http://epsaservicecenter.com/members/Buy-Cipro.aspx foregoing http://soundcloud.com/avodart tactics