fredag 7 september 2007

Skins is the shit!

Marissa Cooper fladdrar med sin långa ögonfransar och har alkoholproblem, Ryan Atwood kämpar med att vara the bad guy och Seth Cohen måste absolut vara lite sådär underfundigt roligt i var och varannan mening.


Nej.


Nathan och Lucas misslyckas gravt med att vara övertygande (kortväxta) basketspelare, Brooke Davies kan inte le som en vanlig människa utan måste allt ha suget i blicken, Whitey är än mindre trolig baskettränare än vad Lucas och Nathan är som basketspelare och han har ett allmänt träigt uttryck.


Nej.


Sid är lat och råkar ut för problem, Tony kan få vilka brudar som helst på fall, Cassie (bilden) är en smått galen brud med många problem, Mad Twatt ÄR galen och har en skön mustasch ...alla har någon agenda och det är att inte ha någon agenda. Bara leva livet till fullo. Skins är ett roligt, sorgligt och realistisk ungdomsdrama som alltid är på gränsen till att gå överstyr.


Ja!


Tack gode gud att engelsmännen och deras tv-produktioner finns som en motpol till en del av den amerikanska smörjan som letar sig hit.


Igår var det även säsongsstart för Green Wing och de har skruvat utt tempot och knasigheterna ett knäpp till. Mac var den enda som inte klarade sig efter förra säsongens cliffhanger han var i fokus detta avsnitt och även den kanske mest skruvade karaktären Sue som hade många konstigheter för sig bland annat ett scen där hon försökte befrukta sig själv med Mac sperma som hon tidigare hade "lånat"?!


Ett par ord om The Office också. Lysande! Jag hade inte förväntat mig något annat.

Ikväll är det dags för SVT2 EN NATT MED ANIME 22:25-06:35 missa inte!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skins ÄGER! :D