lördag 18 augusti 2007

Svenskt på teve i höst, del 5: Filip och Fredrik


Humorduon Filip och Fredrik förtjänar gott och väl ett inlägg för sig själva och sina serier, för de är som vanligt väldigt produktiva. Deras animerade serie Myggan har varit omtalad ett bra tag nu. Allt började med att det läckte ut en bild på Karl-Bertil Johnsson som en synisk medelålders taxichaufför och sedan dess har det rullat på. Sexscener med Povel Ramel och tidigare Karamelediktstipendiater, en upprörd son (Mikael Ramel) som beklagar sig i pressen och är uprörd. Berghagen som knarkare, Björn Skifs som nekrofil. osv.


Premiär i september - Kanal 5



Boston Tea Party, programmet som uppkom när Filip och Fredrik diskuterade filmen Alive, beskrivs som "snillen som spekulerar med rock 'n' roll", ”Snillen spekulerar möter ett touretteskonvent" eller "Snillen spekulerar möter skobombare" (allt beroende på vem av Filip och Fredrik som har blivit intervjuad och hur långt tillbaka i produktionen det skedde). Det har väl inte undgått någon att de skall ägna sig åt kanibalism i ett program, de skall äta en bit av varandra rövar. Men mycket mera än bara rövätande kommer att hända i denna serie.


I studion kommer fem experter på olika områden att finnas för att reda ut de frågor som uppstår.– Vi vill föra tillbaka kunskapsteven till Sverige. Men vi har också gjort en intervju med Sven-Göran Eriksson och jobbar på att träffa David Beckham. expressen.se


I BOSTON TEA PARTY ställer duon frågorna du kanske inte alltid undrat över. Känner en tax igen sin bror? ...//... Tillsammans med kända och okända gäster och den allvetande Superfemman diskuterar Filip & Fredrik allt från djur till kannibalism och terrorism. BOSTON TEA PARTY är ett humoristiskt kunskapsprogram du inte får missa. kanal5.se

Premiär i september - Kanal 5

Tidigare delar:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som gör att du föredrar denna blogg?

andros sa...

Vad är det som gör att du föredrar denna blogg?

Nu hänger jag inte riktigt med, vad menar du?

Anonym sa...

Jag antar att j menar varför du föredrar blogspot.com framför blogg.se som han själv använder? Bara en gissning.

andros sa...

Så kan det nog vara ja. Men det är iaf. en fråga som kan tolkas på många olika sätt. j får helt enkelt höra av sig igen.