torsdag 16 augusti 2007

Först Forrest sedan Stormare och nu....

Kirsten Bell aktuell för Lost? TV4:as Lost sida rapportera (först nu) om att Kirsten Bell aka Veronica Mars kan vara aktuell för en roll i Lost. Vi vet att det inte är någon Veronica Mars film på gång (se tidigare inlägg)... men Kirsten Bell i Lost? Det är väl det näst bästa som kunde hända!

Och visst är det för bra för att vara sant...


Last week, Isabelle reported on word that Veronica Mars' Kristen Bell and Prison Break's Peter Stormare were being considered for two new recurring roles on Lost. The Stormare rumor got squashed pretty quickly, and today TV Guide's Ausiello is reporting that Kristen Bell won't be joining the cast, either. The reason, he says, is because Bell didn't want to relocate to Hawaii. tvsquad.com

Detta kommer nog att ältas fram och tillbaka ett långt tag, om hon skall vara med i Lost eller inte. Jag föreslår att ni söker på Google om ni vill ha fram det allra senaste skvallret om Kirsten Bell och Lost.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr är det en gammal nyhet och hon har redan tackat nej, till förmån för att spela på Broadway och för att hon inte ville flytta till Hawaii.
Läs mer här:
http://www.tvsquad.com/2007/08/11/sorry-guys-kristen-bell-is-not-joining-lost/
http://www.tvsquad.com/2007/08/14/why-kristen-bell-isnt-doing-lost-update/

Inte heller är det någon Veronica Mars-film på gång, vad hon själv är medveten om i alla fall. Men hon skulle gärna vara med om det blir en nån gång.
http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/kristen-bell-says-no-veronica-mars-movie-yet-201652/

Anonym sa...

Ber om ursäkt för mina dåliga läskunskaper, det var ju precis vad du skrev. Får skylla på att jupiter låg i fel fas med min stortå eller nåt.

andros sa...

Ingen fara... Tur att du han göra en till kommentar innan jag kollade in bloggen annars hade jag nog börjat undra lite :)