söndag 26 augusti 2007

Svenskt på teve i höst, del 11: Meningen med livet



Höstens mest osannolika radarpar, utöver Musse Hasselvall och Jonas Leksell i Musse och Jonas religion, har sett dagens ljus. Radioprataren Bobbo Krull och komikern Kristoffer Appelquist (bilden) kan ses i programmet Meningen med livet den 4 september i TV4+ 20:00.




Komikern Kristoffer Appelquist turnerar, i tio program, land och rike runt och möter eldsjälar och entusiaster som alla har en sak gemensamt - grabbiga intressen. Personerna i fokus har spektakulära samlingar och tuffa hobbyer. Kristoffer träffar Leif som har byggt sin egen batmobil, entusiasten från Huddinge som tävlar i aircombat och männen vars stora intresse är riktigt stora grävmaskiner. Läs vidare på TV4:as hemsida.




Ett såpass grabbigt program känns både rätt och fel. Tjejiga program får oftast ingen kritik för att de är just tjejiga, medans grabbiga program oftast får kritik för att de är grabbiga. Jag hoppas på att vi får möta en massa unika och underbara personer som har knäppa hobbies. En genre som Filip och Fredrik startade för ett par år sedan, det återstår att se om Bobbo och Kristoffer kan förvalta det på rätt sett.




Inga kommentarer: