måndag 18 augusti 2008

TV-krönika: 18 augusti 2008

* Det känns som om jag refererar ohälsosamt ofta till pratiga "Olsson Studio" men ibland dyker det upp guldkorn som för ett tag sedan när de tipsade om gymnastikens expertkommentatorn Johan Jonasson han är hur skön som helst och han fullkomligt njuter när han får påpeka att någon gör en övning som är uppkallad efter honom.

För att spinna vidare på gymnastiken och ringarna (som det visst tävlas i nu) - är det inte konstigt att det finns ringar i vanliga sketna låg, mellan, och högstadiegympahallar? Jag menar det enda man fick göra var att "hänga groda" allt annat var för farligt och för svårt att göra. Det är nog många fler än jag som har fått höra gympaläraren ryta i när man började gunga i ringarna - härligt, härligt men farligt, farligt...

* Tyckte jag synd om Therese Alshammar för ett par dagar sedan tycker jag ännu mera synd om Liu Xiang att bära 1,3 miljarder människors förväntningar på ens axlar kan inte vara lätt.

* Dexter idag, missa inte!

4 kommentarer:

Lotta sa...

NEJ! Stargate Atlantis ska läggas ner - 2500 personer har redan skrivit på en namnlista för att visa sitt missnöje. Har länk till listan i min blogg.

Riktigt tråkigt... :(

andros sa...

Aj fan det har jag helt missat... trist :( Atlantis kunde gott ha fått ett femtiotal avsnitt till -minst.

Hoppas nu bara att nästa serie i franchisen tar vid direkt.

Thunman Sköld sa...

Men nu har det ju gått en hel vecka sen du bloggade och OS är slut så nu vill jag se ett blogginlägg från dig innan jag BÖRJAR ANVÄNDA STORA BOKSTÄVER (oj, försent)!
Du har ju så många saker att reagera på: att det kommer en ny Stargate, att The Riches börjar visas i TV8...såna saker...kom tillbaka till oss, Fjärris!

andros sa...

Sorry! :( Jag har varit bortrest i ett par dagar (kräftskiva). Det känns som jag har haft alldeles för många frånvarodagar (minisemestrar, familjebesök, OS) här på bloggen ända sedan i slutet av juni fram tills nu. Men nu är liksom sommaren slut med allt vad det innebär.

Det första jag tänker göra är att dissa SVT:s nya sattsning - dags att ta fram den stora sågen ;)