torsdag 14 augusti 2008

TV-krönika: 14 augusti 2008

* Snacka om att kvällsblaskorna kommer att gotta sig i hela Ara Abrahamian historien som rullas upp nu i tv-rutan. Skandal för båda parterna känns det just nu, dels för att han (Ara) blev bortdömd i semin och dels för att han kastade medaljen vid prisutdelningen och riskera att bli av med bronspengen (vilket drabbar hela den svenska truppen i medalj-jakten). Klantigt? Ja visst kunde han ha tänkt efter ett par gånger till innan han gjorde som han gjorde. Men vad skulle man själv ha gjort?

IOK skall visst utreda om han bröt mot några regler när han avbröt ceremonin - men vore det inte bättre om de utredde domslutet som gjorde så att han förlorade semin istället?

* "Survival of richest" är bland det äckligaste programmet jag någonsin har sett. Bratsen som skryter om sina tillgångar och hur bortskämda de är får Paris Hilton att framstå som Moder Teresa. Jag var på god väg att baxa ut TV genom fönstret i bästa rockstjärne-manér i ren ilska när jag insåg att jag absolut inte har råd att betala för varken TV eller fönsterrutan.

* Ikväll utöver OS: "Hell's kitchen", "Gordon's kitchen nightmare"

-Everyone thinks you’re an asshole to work for because you get straight to the point. I’ve the most amazing relationship with my guys, and yeah, if things go wrong, they have to take it.
-Gordon Ramsey

3 kommentarer:

shine sa...

håller med ang. rikemansungarna. såg på första avsnittet inatt och vad jag kände för att hoppa in i rutan och be dem åka hem. den enda rik-ungen som verkade någorlunda rolig/intressant att höra och se på åkte först ut. det sög.

andros sa...

Ja usch... ändå vill man vara som dem. Alltså att vara rik - men man behöver inte vara dryg för det :)

Gabriel sa...

Skön blogg!
Läste precis på Finest.se att Paris Hilton blivit stämd... http://www.finest.se/articles/article.php?aid=1705 för att hon syns för LITE i media... ?! WTF! Driver de eller?