söndag 8 november 2009

Nitro Circus, Kenny vs Spenny och Pranked


Som titeln skvallrar om handlar detta inlägg om dessa rätt harmlösa humorprogram som jag har fattat tycke för. De är lagom roliga utan att bli för folkliga, samtidigt som vissa av inslagen framkallar en viss ewww... känsla.


Nitro Circus, Johnny Knoxville senaste skapeles i rakt nedstigande led från ursprungs serien "Jackass" - men detta är betydligt mera sofistikerat Istället för att köra ned kundvagnar från branta trappor försöker de istället att göra bakåtvolter med monsterstrucks, basejumpa från takterrasser och liknande saker. Visst blir det lite väl barnsligt ibland och vissa grejer de gör har egentligen inte något att göra med själva extremsport delen av programmet med det är jag beredd på att ta.


Pranked, en snäll serie av och med killarna bakom siten Collegehumor. Inte tramsigt och snällt som man blandannat kan se i "AFV", inte heller bara en massa äckligheter och snusk som man lätt skulle kunna tro att en sådan här serie premierar.


Kenny vs. Spenny, jag blev väldigt glad när jag insåg att Comedy Central hade börjat att sända denna serie. Senast vi kunde se denna kompisduo göra åtlöje av sig själva var på TV6(?) för något år sedan kvart över alldeles-för-sent-på-natten. Helt klart favoriten av dessa tre serier.

Inga kommentarer: