onsdag 11 november 2009

Anna Anka, Melodifestivalen och Timell/Ekdal

- "Anna Ankas jul" 15:00 på lördags eftermiddagen. Smaka på den! TV3 tar verkligen fram den stora plånboken när de åker ned till LA ned produktionsteamet för att göra teve med ingen mindre än Anna Anka. Sex program med start den 19 december.

Utöver dessa jul inspirerade program kommer hon att medverka i ytterligare tre, men vilka dessa är, är ännu inte klart. (Källa: GP.se)

- Måns Zelmerlöw och Christina Meltzer. Nu har jag nämnt dem och nu över till det viktiga. Dolph Lundgren leder "Melodifestivalen"! Väldigt udda, bisarrt och alldeles, alldeles underbart... Detta måste väl ändå vara den största programledar överraskning sen, ja någonsin? Det kan bli hur bra som helst.

- Det var längesedan vi såg Martin Timell i något nytt format - utöver "Äntligen Hemma" och värd för någon gala då och då - men nu är det alltså dags för någgot nytt. Han skall tillsammans med Lennart Ekdal jaga byggfuskare för TV4:s räkning i vår i programmet "Fuskbyggarna. Utöver detta program är han sedan tidigare på gång med ett historieprogram tillsamman med Dick Harrison.

1 kommentar:

Jossan sa...

Men herregud får de aldrig nog av kossan Anka?!