tisdag 9 augusti 2011

Kenny och Spennys nya tv-projektJag gillar dynamiska d
uos. Och jag är i vuxen ålder barnsligt förtjust i kiss och bajs-humor - så länge om den är hyfsat smart. "Kenny vs. Spenny" var det. Mestadels i alla fall.

Julen 2010 sändes det sista avsnittet av "Kenny vs Spenny", en julspecial, som inte var särskilt roligt. På
det hela taget en rätt trist avslutning såhär efter 86 avsnitt.

Men nu har de gått vidare i karriären med var sin ny serie. Spenny (eller Spencer Rice som han egentligen heter) med "Single White Spenny" och Kenny (Hotz) med "Kenny Hotz's Triumph of the Will"."Single White Spenny" känns väldigt mycket som en Spenny serie. Vi som kan våran Spenny vet att han försökte odla en mera seriös sida i "Kenny vs. Spenny" gentemot Kennys tramsande. Denna serie handlar om Spenny som är singel och driver en Buttericks-liknande butik tillsammans med sitt jobbiga butiksbiträde Jessica.

Spenny har även ett svårt förhållande till sin mamma som inte har brytt sig om honom det minsta under hans uppväxt. Vilket speglar hans oförmåga att hitta den rätta i sitt liv.
"Kenny Hotz's Triumph of the Will" är likt Spennys serie en väldigt typiskt Kenny-serie. Vi får se Kenny utsätta sig själv (och andra) olika uppdrag. I det första avsnittet testar han på den amerikanska drömmen genom att börja från början likt alla immigranter som kom till USA. Enligt hans egen tolkning alltså. Han jobbar sig upp från att vara naken i öken någonstans utanför Las Vegas till att tjäna storkovan genom att använda sig av tips och tricks.

Och i det andra avsnittet försöker han sluta att äta kött och så håller det på i sex avsnittet då alltifrån judar, fransmän och kannibalism avhandlas.


Men är dessa serie bra då? Nja inte direkt. Men de är över förväntan och för alla oss som vill ha mera "Kenny vs. Spenny"-action är detta ett bra substitut tills de har något nytt projekt tillsammans.

"Single White Spenny" finns förövrigt att se på youtube. Passa på innan de försvinner!

Inga kommentarer: