onsdag 24 augusti 2011

Höstens premiärer: Tisdag (23 aug.)

(detta inlägg skulle ha publicerats igår men föll bort pga. teknikstrul)

TV3

True Talent 20:00

Ålder, utseende och attityd spelar ingen roll. I höstens stora talangjakt True Talent letar vi efter Sveriges bästa röst. Castingturnén har gått land och rike runt för att hitta sångtalanger utöver det vanliga. Tre av Sveriges främsta artister kommer att ta sig an de oslipade diamanterna med störst potential, för att bli deras coacher och fortsätta förädla dem.

Inför en jury bestående av en studiopublik med musikälskare i tre generationer ska agnarna sållas från vetet. Juryn kommer först inte att kunna se artisterna, utan kommer att få avlägga sin dom baserat på det de hör. Bara de som lyckas få hela juryn med sig går vidare i tävlingen. Varje vecka avslutas med en direktsänd final där även TV-tittarna får säga sitt.

Den som står som segrare i slutet av säsongen kan räkna med en vinstsumma på hela en miljon kronor. Följ den dramatiska och fantastiska resan i jakten på Sveriges bästa röst. Mer info om programmet finns på tv3.se/truetalent Coacher: Tommy Körberg, Pernilla Andersson, Danny Saucedo.


LÄNK


TV4

Fångarna på Fortet 20:00

Säsongsstart. Del 1 av 12. Thina Thörner, Malin Johansson, Isabel Edvardsson och Annika Sjöö bildar laget Let's dance. De möter lag Melodifestivalen som består av Rikard Olsson, Sebastian Karlsson, Linda Pritchard och Anders Fernet.

Det är dags igen för utmanande celler, hisnande äventyr och kluriga gåtor. Fångarna på fortet är tillbaka. I första avsnittet tävlar Let´s Dance mot Melodifestivalen.


Let's dance-laget består av Tina Thörner, Malin Johansson, Isabel Edvardsson och Annika Sjöö. De tävlar mot Melodifestival-laget som består av Rikard Olsson, Sebastian Karlsson, Linda Pritchard och Anders Fernette.

Programledarparet Gunde Svahn och Agneta Sjödin coachar lagen i vanlig ordning. I tornet har Lasse Brandeby tagit plats som karaktären Kurt Olsson.


LÄNK

Inga kommentarer: