lördag 7 augusti 2010

Här är skinsen i U.S SKINS!

Vi har knappt återhämtat oss från att den tredje generationen av SKINS har utannonserats och nu är det alltså dags för den amerikanska varianten att röra på sig. SkinsFansite.com har en hel del intressant att berätta:
Ron Mustafaa (Abudd), Patrick Ward (Character Unknown), Name/Character Unknown, Sofia Black D’Elia (Tea), Eleanor Zich (Eura Snyder)*, Rachel Thevenard (Michelle)


...alltså; Anwar, troligtvis Tony, troligtvis Sid (mina spekulationer), Maxxie, Cassie (mina spekulationer) och Michelle.

...eftersom att, som vi har vetat om ett bra tag nu, den första säsongen av Skins US baseras löst på den första säsongen av den brittiska förlagan.

Vi som kan våran första säsong av "Skins" vet att det fortfarande saknas ett par roller. Chris, Jal och Effy. Så det finns anledning till att återkomma till detta framöver när (om) mera fakta avslöjas.*Värt att notera är att Eleanor Zich bara är 14 år vilket går helt emot den brittiska sättet att casta där de sökande måste vara mellan 16-18 år.

2 kommentarer:

Camla sa...

tänkte kolla med dig om du har ngn koll på vad Big Brother Peter 2002 har för sig nu för tiden??

andros sa...

Big Brother Peter? Ja du... han var ju med i den första säsongen av Wipeout på Kanal 5 ifjol.

Det är väl det mest aktuella.

Annars vet jag inte så mycket om honom förutom att han var ihop med fd. fröken Sverige Jessica Olers ett tag efter Big Brother-perioden (men det visste du redan kanske). Han har visst varit inneboende hos Babsan ett tag också(?) http://www.babsan.se/dagbok0404.htm