torsdag 9 juli 2009

Nya svenska program på gång! (Uppdaterad 09-07-12)

Jag gillar att sammanställa saker, hålla ordning, var sak på sin plats, ja ni vet... Så det är inte mera än rätt att jag kollar upp vilka nya svenska tv-produktioner som är på gång framöver.


SVT

Den stora resan

Tre vanliga Svenssonfamiljer filmas när de bor i ödemarken med inhemska naturfolk på andra sidan jordklotet. ...//... – Det är så långt från deras trygga svenska vardag man kan komma. Först när de stod på Arlanda fick familjerna veta vart de var på väg och sedan fanns ingen återvändo. Äventyrsmässigt kan jag inte föreställa mig något häftigare, säger Emma Kronqvist, programchef på SVT.

LÄNK


TV 3

Simon och Tomas: Sveriges fulaste hem

Simon och Tomas kommer snart att ta sig an sin största utmaning hittills. De ska hitta Sveriges fulaste hem och förvandla dem på sitt egna unika sätt.

Är ditt hem något du helst flyr ifrån eller känner du någon vars inredning ger dig mardrömmar? Skicka in din ansökan idag! Vi behöver en motivering varför ditt hem är Sveriges fulaste och vem du är och vad du gör. Är ni en familj så vill vi veta vad alla gör i familjen. Vi behöver även massa bilder på ditt hem och på dig/familjen. Om du har en planritning över hemmet så vill vi gärna ha den med. Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter.

LÄNK


TV 4

Dagens man

Dagens man är ett dejtingprogram där en panel av 20 singeltjejer får bedöma olika killar inför tv-kamerorna och en studiopublik. Programledare Carolina Gynning.

LÄNK


Drömmer ni om något nytt? (arbetsnamn?)

Har ni drivet, lusten och tävlingsandan? Då har vi tv-programmet som kan hjälpa er att förverkliga den drömmen.

Åk till den italienska landsbygden och driv ett pensionat – och fyll livet med nya intryck!
Till TV4:s nya program som spelas in i höst söker vi par i åldrarna 20-65 år. Par i olika konstellationer – gifta, sambos, syskon, vänner – som har en gemensam dröm om att driva ett pensionat i det underbara Italien!


Ni måste kunna lämna Sverige och eventuella barn i tio veckor under perioden september till november 2009.

LÄNK


I’m a celebrity… get me out of here!

TV4 bjuder på storslagen underhållning och ett unikt äventyr när succéformatet I’m a celebrity… get me out of here! kommer till Sverige. Tio svenska kändisar kommer att stå inför både läskiga och roliga utmaningar och tittarna bestämmer deras öde genom att rösta på sina favoriter. På plats i Malaysias djungel för att leda direktsändningarna finns programledaren David Hellenius.

Om programmet

I’m a celebrity… get me out of here! är ett engelskt programkoncept som gjort succé i Storbritannien, Tyskland, USA, Frankrike och Ungern. I Storbritannien sänder man i höst den nionde säsongen. Tidigare deltagare är bland andra John Lydon, också känd som Johnny Rotten i Sex Pistols, tennisproffset Martina Navratilova, artisten Jason Donovan, programledaren och supermodellen Janice Dickinson, sångaren Jimmy Osmond och sångaren Peter André och modellen Katie ”Jordan” Price som fann varandra under inspelningarna av serien.

LÄNK


Kanal 5


Ullared (arbetsnamn?)

Här är nästa arbetsplats att ta plats i rutan.
Det är Sveriges mest populära turistmål och slår både Liseberg och Kolmården med hästlängder – det enorma lågprisvaruhuset Ge-Kås i Ullared. Men miljoner av kunder och hundratals anställda blir Ge-Kås nästa arbetsplats att förevigas av Kanal 5:s kameror. Naturligtvis får vi också följa med till varuhusets egna campingplats och närliggande barer för att riktigt kunna supa in oss den äkta svenska shoppingglädjen.


LÄNK


TV 6

Paradise Hotell

I höst börjar inspelningarna av svenska Paradise Hotel i soliga Mexico. Vill du vara med? Här kommer info om hur du söker!

Är du mellan 18-30 och singel? Gillar du äventyr, party och romantik? Då är du rätt person för Paradise Hotel!

Berätta om dig själv här nedan och varför just du vore perfekt för serien, så har du chansen att bli en av de lyckliga som får bo i Paradiset i höst!

LÄNK

Uppdateras fortlöpande...

Har jag missat något nytt från Sverige? Tipsa bland kommentarerna!

Inga kommentarer: