söndag 10 april 2011

Praktikant sökes till Landet Brunsås

Praktikant till Landet Brunsås


Vi behöver förstärkning på Landet Brunsås-redaktionen från och med den 15 april. Om du är mellan 18 – 24 år, går någon typ av medieutbildning, bor i Stockholm, kan tjata dig till en plötslig och gärna långvarig praktikperiod, har möjlighet att sitta hos oss på heltid och är en klok, framåt, stresstålig, hjälpsam och intresserad person som skulle ha nytta av några månaders praktisk erfarenhet av hur man gör tv, har vi ett skrivbord fullt med arbetsuppgifter till dig:

Assistera redaktionen. Skriva ut filmade intervjuer. Göra research. Förse oss med kläder och rekvisita inför inspelningar. Springa ärenden. Assistera på inspelningar. Hålla ordning. Uträtta en massa saker som samsas under rubriken ”slitgöra”. Och så vidare.

Du kommer lära dig massor, få ett fint praktikintyg och två namn att uppge som referenser i framtiden (Karin af Klintbergs och mitt). Maila mig på lotta@ennypasalt.se och förlåt oss för eventuell åldersdiskriminering – vi har provat med både äldre och överkvalificerade praktikanter och det är inte lyckat för någon – det är kravspecifikationen ovan som gäller och så var det med den saken.

Via hemmafru.taffel.se (och Henrik Schyfferts Twitter)

...och alla vi som är äldre än 24 år (eller yngre än 18 år, för den delen) kan istället se fram mot en ny säsong av "Landet brunsås" inom snar framtid.