tisdag 2 november 2010

Ny stor humorsattsning på SVT.se

Fick ett mejl från SVT som jag gick igång på, en ny stor humorsattsning där all humor samlas på ett och samma bräde svt.se/humor.

Nu samlar SVT all humor på ett och samma ställe. Hela program och extramaterial från SVT:s aktuella humorserier - Robins, Starke man, I Anneli, Grotesco och Hipp Hipp - samsas med musikvideos, sketcher och webbexklusiva serier med några av den svenska humorhimlens mest lovande profiler.

– SVT har en stolt tradition av banbrytande humor-tv. Nu tar vi nästa steg och skapar en naturlig samlingsplats för hela vårt aktuella utbud. Vi vill nya humortalanger en plats i rampljuset och göra det lätt att sprida det man tycket är roligast just nu, säger Are Nundal, programchef på SVTi.

Messiah Hallberg, känd från Elfte timmen och Parlamentet får äntligen ett helt eget program. I ”Messiah, frälsaren” guidar en av Sveriges hetaste komiker oss på en galen färd genom de tio budorden.

Karin “Kakan” Hermansson och Julia Frej medverkar med moderna och välproducerade låtar med tillhörande videor som ser ut att komma direkt från topp-10-listan.


Prisbelönta bloggaren Gina Dirawi är tillbaka på SVT, inte bara med en ny blogg, i talkshowen Ana Gina Show gästas hon av de största bloggprofilerna och hetaste nätkändisarna. Dessa är bara några av de webbunika serier som har premiär på svt.se/humor.

Förutom bloggar och serier blir det även parodier och imitationer av aktuella händelser och personer. Dessutom kommer man att kunna se de roligaste klippen och bloopers från program som Kobra, Doobidoo, Dansbandskampen och På Spåret.

Det finns redan över 30 nya klipp upplagda och sajten uppdateras varje dag med nytt material.

Inga kommentarer: