onsdag 14 maj 2008

TV-krönika: 14 maj 2008

* "My name is Earl" är fortfarande riktigt bra men jag tycker att Earl gör sig bättre utanför fängelsets murar. Och det verkar manusförfattarna också göra eftersom att det har varit väldigt många tillbakablickar från den tiden han inte satt i fängelset.

Släpp fångarne loss det är vår!

* Nu är det dags för säsongsuppehåll - igen - för "Ugly Betty". Inte nog med att författarstrejken har strulat till tablån den vanliga upphackning av serierna med påhittade säsongsfinaler och sommaruppehåll som de svenska kanalerna sysslar med måste också få sitt. Man får vara glad om ens favoritserie visas tre veckor på raken så här års. En liten tröst är i alla fall att "Gossip Girl" återkommer nästa vecka.

* Jag vet inte om jag har tagit mig vatten över huvudet nu när jag har fått för mig att skriva lite om varje nytt program/tv-serie som utannonseras nu i dagarna under upfrontsen och slänga upp det i ett enda lättöverskådligt inlägg. NBC har jag klarat av - det gjorde jag direkt när de utannonserade sina nyheter för ett par veckor sedan och CW nyheter är lätt avklarade jag kan bara se tre nya tv-serier från dem. Men sedan har jag ABC, CBS och FOX kvar att skriva om. Jag får se hur jag gör men just nu känns det mycket.

* Orkar man kolla på "Lost" ikväll? Jag har knappt sett något av den serien de senaste veckorna. Kvartsfinalen mellan Tjeckien och Sverige, på TV6, lockar mera.

3 kommentarer:

Shine sa...

Lost ska man se på! Serien är ju helsjuk nu! Fast ishockey är ju oxå roligt... men Lost för mig - jag har inte tv3..

Shine sa...

rättelse: tv6

andros sa...

Jag slötittade lite på Lost igårkväll - jag borde egentligen ge denna säsong lite mera uppmärksamhet men just nu har missat alldeles för mycket. Det får bli "titta i kapp" vid ett senare tillfälle.

Men TV6 skall ju vara gratis för alla? Vad har du: kabel, parabol, ip-tv? Något annat?