måndag 21 juni 2010

TV-krönika: 21 juni 2010

* Nu är äntligen bröllopet överstökat och med det allt fjäskeri för kungliheter och andra högdjur. Och tablåerna kan återgå till sitt normalstånd. Nästan. Fotbollen tar ju sin beskärda del av utrymmet. Men inte mig emot, även om det ser ut som om mina tips går åt skogen men det kan jag ta.

* Annars har en den här tv-sommaren kommit igång rätt normalt. Om man med det menar att normaltillståndet är repriser och danska, norska och finska produktioner som fullkomligt väller fram över (främst) SVT:s utbud.

Men nu börjar äntligen sommarproduktionerna dra igång. Ikväll drar "Lotta på Liseberg" igång" och efter midsommarhelgen är det dags för "Allsång på Skansen" och min favorit Ernst drar igång sitt program den 1 juli på TV4.

* Ikväll: Reprisen av "c/o Segemyhr" (även om jag säkerligen blir besviken på att det inte är lika bra som det var då), fotboll (Spanien-Honduras, dags för ännu en skräll?) och som vanligt "Sopranos" (världens bästa tv-serie).

1 kommentar:

Michael Lindqvist sa...

Jag har nästan givit upp när det gäller sommar-TV i Sverige. Har dock förberett mig genom att köpa in ett antal DVD-boxar som jag ska se under sommaren