torsdag 11 februari 2010

Förkväll, en riktig soppa, men vad tycker du?

Nu vill jag höra era åsikter (om ni nu har några) vems fel är det och varför nu när det har blivit sådant rabalder över Elisabet Höglunds vara eller icke vara i "Förkväll".

Skriv en kommentar!

4 kommentarer:

andros sa...

Jag börjar:

Det var lite fult av de två övriga programledarna att låtsas som om hon aldrig hade varit med i "Förkväll" under gårdagens (onsdagens) program.

Men å andra sidan verkar vissa av Höglunds anklagelser vara tagna ur det blå. Är det någon som har tagit plats i programmet och varit den starkast lysande profilen så är det väl henne?

Lina sa...

Jag skrev om det i min blogg, men:

För det första så passade aldrig Elisabet in i programmet över huvud taget. Hon kändes malplacerad och ställde frågor som inte hade med saken att göra. Att då snacka om att man fått gå på grund av sin ålder, känns bara som B-S.

MEN idag så säger ju Elisabet att hon varit för överkvalificerad, velat göra ett samhällsprogram. Det känns som en mer rimlig förklaring till varför hon hela tiden varit fel.

Om hon dessutom fick en förfrågan om att prova botox förstår jag absolut att hon drog snabbast möjligt.

Jossan sa...

Elisabet är säkert en duktig journalist och passar nog bättre i samhällsprogram. I Förkväll har hon inte varit bra. Stel och läst innantill. De andra passar bättre i programmet!

andros sa...

Lina:

Kul blogg du har skall kolla in den mera sedan!

Åter till ämnet... Hon var väldigt malplacerad som sagt. Där Carin
da Silva är ung och Yvonne Ryding vill verka ungdomlig står Höglund ut som en sticka i fingret när hon beter sig enligt sin ålder.

En dam av hennes kaliber hör - som du säger - hemma i mera seriösa samhällsprogram.

Jossan:

Hon har varit alldeles för styrd av sitt manus genom hela sin tid i Förkväll. Som är ett program som skall ha lite mera lösa tyglar.