tisdag 20 augusti 2013

Två nya serier på SVT - Tjockare än vatten och Kändisbarnvakten

Nej detta är inte en bild från  Kändisbarnvakten utan från Tjockare än vatten. 

Idag gick SVT ut med att de håller på att spela in en ny dramaserie som heter "Tjockare än vatten, detta finns att läsa på SVT.se:

Tre syskon återförenas på familjens pensionat för att fira deras mammas födelsedag. Men när hon hittas död sätter det igång en kedja av händelser som leder till att familjens hemligheter, lögner och begravda sanningar kommer upp till ytan.

Tjockare än vatten är en ny dramaserie som utspelar sig i den Åländska skärgården. Det är en krönika om de tre syskonen Waldemar som återförenas på ön Sunnanö när deras mor dör. I sitt testamente överlämnar hon pensionatet till syskonen, men hon har satt upp en rad märkliga villkor. Bland annat måste syskonen driva det gamla familjepensionatet under en sommar - tillsammans - annars kommer de inte att få någonting.Dessutom visar det sig att familjen har en rad mörka hemligheter. En av dessa ligger begravd precis under pensionatet.

Och expressen har skrivit om den nya satsningen Kändisbarnvakten


Under tolv program med start i höst får vi följa tolv kändisar som blir barnvakt till fyra barn under några dagar. Ralf Gyllenhammar, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Måns Zelmerlöw, Caroline af Ugglas och Morgan Alling är bara några i raden av kändisar som får prova på nya utmaningar.

Dessa skall vara barnvakter under serien gång:

Lill-Babs, 75
Dogge Doggelito, 38
Caroline af Ugglas, 41
Måns Zelmerlöw, 27
Morgan Alling, 45
Nour El-Refai, 25
Lina Eklund, 29
Markoolio, 38
Mary N´Diaye, 26
Andreas Lundstedt, 41
Ralf Gyllenhammar, 47
Shirley Clamp, 40

Inget datum tablålagt för någon av dessa serier. Men "Kändisbarnvakten" skall sändas under hösten och på Barnkanalen..

Inga kommentarer: