torsdag 15 december 2011

The Inbetweeners Movie - RecensionSimon, Will, Jay och Neill har just gått ut skolan och bestämmer sig för att ge sig ut på en grabbresa till Malia på Grekland efter att inget har gått som det skall. Flickvänner har gjort slut släktingar har dött och bröllop har missats. Men en resa skall väl råda bot på detta, eller?

Först och främst allt är sig likt. Jay är en lika stor mytoman som han alltid har varit, Neill är lika uppe i det blå om vanligt, Simon är lika kärlekskrank som vanligt och slutligen Will som håller ihop gruppen vare sig han vill eller inte. Men istället för att deras äventyr utspelar sig en en tråkig medelklass-förort så utspelar sig det utomlands istället.

Gillar ni tv-serien så gillar ni detta, som känns som en värdig avslutning på grabbarnas äventyr. Många skämt om samma sak (brudar, sprit) förvisso, men det blir aldrig enformigt och skäms-kudde-aktigt - speciellt inte när Jay kommer igång. Det finns många roliga scener som en väldigt krystad dansscen och en klassisk knark är bajs scen (mmmKay).

Har ni sett tv-serien så måste ni se denna film. Detta är helt enkelt ett lyckligt slut på en lyckad historia.

Inga kommentarer: