torsdag 10 mars 2011

TV-krönika: 10 mars 2011

* Denna vecka (vilket nummer den nu har) har verkligen en hel hög med intressanta premiärer som smyger sig in i tablån. Igår, onsdags, var det premiär för "Blue Bloods" på TV4, idag är det dags för Matthew Perrys nya serie "Mr. Sunshine" på TV3 22:00.

Och veckans intressantaste premiär (förlåt Mr. Sunshine) imorgon på Discovery. Mike Tysons "Tysons nya utmaning" där han skall syssla och pyssla med duvor något som han enligt utsago gillar väldigt mycket. En tv-serie med en sådan premiss kan liksom inte misslyckas. Synd bara att premiären är satt till 01:00 natten till lördagen.

* SVT körde ett "The Event"-marathon igår mellan 22:00-01:30 (med avbrott för "Rapport" runt tolvsnåret). En ovanligt bra sattsning av SVT som inte gärna verkar kör tre eller flera avsnitt av samma tv-serie på raken. Synd bara att jag hoppade av "The Event" efter det tredje avsnittet. Jag hade hellre sett att de började visa "The Event" från början igen istället för att visa från avsnitt 5 och framåt igårkväll.

* Ikväll: ...är jag glad för att jag skaffade Big Brother 24/7. Det finns alltid något att titta på, då kvällens tv bara erbjuder "Mr. Sunshine".

Inga kommentarer: