tisdag 11 november 2014

Comebacken av The Comeback!Nio år har gått sedan vi först fick se Lisa Kudrow i rollen som den halvt lyckade (tv-)skådespelerskan Valerie Cherish som hade en hit i slutet av 1980-talet med serien  I'm It!

Och allt är sig likt. Och jag är fast igen. Jag har från och till läst om att  en ny säsong av "The Comeback" var på gång. Men när var och hur den skulle ha premiär är inget jag har lagt på minnet. Därför blev jag överlycklig när jag fick se att Lisa Kudrows ängsliga tolkning av Valeri Cherish dök upp igen. För allt är verkligen sig likt, precis som det skall vara

Hon har inget gjort något större väsen av sig karriärmässigt under hela den här tiden. Då har det istället gått mycket bättre för hennes motskådespelerska Juna Millken (Malin Åkerman) -  från tv-serien Room and Bored - serien som den första säsongen kretsade omkring.  Vilket blir smärtsamt för alla inblandade när de två möts igen utanför en restaurang.

Lisa Kudrow är verkligen som klippt och skuren för den här typen av komik. Hon har verkligen det rätta kroppsspråket och munvädret för att vara ytterst trovärdig i rollen som Valerie Cherish. Lägg därtill på ett gäng oväntade cameos (som inte känns krystade, vilket de lätt kan göra) och vi har en underbar säsong av obekväma tystnader och pinsamheter framför!

Säsong 2 av "The Comeback" har premiär ikväll på C More Series 22:00