onsdag 2 juli 2008

The Office UK - epic moment

Fler och fler verkar gå över till den mörka sidan. Men den mörka sidan är inte så mörk som man kan tro - jag pratar ju ändå om "The Office US". Visst håller den amerikanska versionen hög klass men den står sig ändå slätt mot originalet som repriseras nu på TV4+.

Det finns ett tillfälle i en scen i del två av säsong ett (som visades igår på TV4+) som jag håller som den absolut roligaste "The Office" scenen någonsin. Upptakten till det tar sin början när Tim kommenterar Gareths nyinköpta(?) mobilhölster - Tim ringer helt enkelt upp Gareths mobil, Gareth svarar och Tim säger: kuk, kuk, kuk... Gareth blir förbannad.

Senare på dagen när Gareth har ett möte med David ringer hans mobil igen och han svarar, gör en liten grimas och stänger av mobilen lika fort igen. Det varar inte mer än ett par sekunder men det är så uppenbart att Tim har ringt upp för att säga kuk igen. Och någonstans där ligger jag på golvet och vrider mig av skratt för det är så genialt och så förbannat bra och allt komprimerat till bara ett fåtal sekunder!

2 kommentarer:

shine sa...

den brittiska har inte fallet mig i smaken men det kanske är värt att prova... :D

den amerikanske, med Steve Carell, avgudar jag. Synd att kanal9 slutade visa serien. :'(

andros sa...

kanske är värt att prova... :D


Det är ett måste! :P

Annars går du miste om något väldigt stort.